Meyve Suları Arasındaki Farkları Biliyormusunuz?

Sıkma %100 Meyve Suyu: Taze meyvelerden direkt sıkılan içindeki doğal meyve oranı %100’ü bulan içecek grubudur. Lony Meyve Suyu bu grubun içindedir. Lony Portakal Suyu %100 portakal içerir ve içerisinde hiçbir katkı maddesi içermez. Besin değeri en yüksek olan meşrubat %100 meyve suyudur. Lony Portakal Suyu kesinlikle konsantreden değildir.

Konsantre %100 Meyve Suyu: Meyveler sıkıldıktan sonra suyu uçurulur, konsantre edilir ve sonra uçurulan su miktarı kadar su ve diğer maddeler ilave edilerek meyve suyu haline getirilen içecek grubudur.

Meyve Nektarı: İçindeki meyve oranı meyve çeşidine göre %25 ile %50 arasında değişen meşrubat grubudur. Gıda kodeksine göre meyve nektarlarındaki meyve oranları şöyledir:

Detaylı Bilgi için Tıklayınız...

 

 

 

HABERLER - LONY MEYVE SUYU

 
>> Nobel tarim 2009 - Anfaş Gıda Fuarı Standı
 
 
>> Nobel tarim 2008 - İstanbul Gıda Fuarı Standı
 
 
>> Nobel tarim gıdanın amacı katkısız meyve suyu
 
>> Katkısız meyve suyu food product'ta
 
>> İstanbul Gıda Fuarı-1 - Lony Meyve Suyu
 
>> İstanbul Gıda Fuarı-2 - Lony Meyve Suyu
 
>> Anfaş Antalya Fuarı-1 - Lony Meyve Suyu
 
>> Anfaş Antalya Fuarı-2 - Lony Meyve Suyu
 
 

Organize Sanayi Bölgesi 2. Etap 21. Cadde Antalya / TÜRKİYE
T:
+90 242 258 18 48   F: +90 242 258 18 49  
 
info@nobeltarim.com